Tävlingar

Det är människorna som bor i Sundbyberg som gör stadsdelen så unik och trevlig. Människor som driver företag, går i skolor, spelar basket eller njuter i en park. Vi vill därför lyfta fram våran stadsdel i en tävling där du kan vinna 1000 kr i superpresentkort, alternativt biobiljetter.

Så vinner du

Ta en selfie på din favoritplats i Sundbyberg. Var noga med att det syns var du är någonstans. Posta den till oss och ange kontaktuppgifter. Bidrag kan skickas in via mail, Twitter eller Facebook. De som uppskattar klassisk post kan skriva ut bilden och skicka till adressen på vår Kontaktsida.

Det vinner du

Det bidrag som bäst speglar ”Selfie i och med Sundbyberg” vinner 1000 kr i Superpresentkort. Ett presentkort som kan växlas mot produkter eller presentkort hos över 100 olika butiker.

Utöver det får fem personer ”tröstpris” i form av en digital biobiljett som kan användas på samtliga SF-biografer.

Tid

Tävlingen är öppen och pågår fram till 30/10-2017. Vinnare utses av oss på denna webbplats och både bild samt motivering kommer att publiceras här någon dag efteråt. Vinnarna kommer även att kontaktas via de kontaktuppgifter som lämnats med bidraget.