Annonsering och samarbeten

Vill du att fler i Sundbyberg ska få upp ögonen för just ditt företag? Har ni startat en ny idrottsförening och vill ha fler medlemmar? Eller vill du av annan anledning skapa samarbete med oss. Välkommen att höra av er – framförallt jobbar vi med:

Tidsbegränsad annons

På olika delar av webbplatsen kan annonsplatser köpas. Vi berättar gärna var vi anser att annonsen skulle ge bäst resultat och vad det finns för olika alternativ. För att köparen tydligt ska kunna utvärdera marknadsföringen ges alltid tydlig statistik under och efter annonstiden. Detta gällande exempelvis antal visningar, klick m.m. Priset beror på var på webbplatsen annonsen ska placeras samt hur länge den ska vara synlig.

Löpande sponsoravtal

Ett par företag har valt att gå in som företagssponsor vilket innebär ett mer långsiktigt samarbete som är fördelaktigt för bägge parter. Det kan vara lokala företag eller företag som av annan anledning vill stödja Sundbyberg. En av de större sponsorerna är Consector vars ägare har personliga band till området.

Native

Native är ett effektivt sätt att marknadsföra en produkt eller tjänst genom redaktionell text. Det kan exempelvis vara att ett reportage genomförs hos ett företag eller att företagaren får berätta om utvecklingen inom branschen. Till skillnad mot reklam, som primärt vill uppmana till köp, skapar native en stabilare och mer trovärdig grund. Enligt lag måste artiklar som är native markeras ut som ”Annons” eller på annat sätt markeras som köpta. Detta är självklart något vi tydligt efterföljer. Det är viktigt att läsarna ser skillnad på reklam, nativ och oberoende journalistik.